Hinnasto

Ripsien  ja kulmien värjäys + muotoilu 

35€

Kulmien värjäys ja muotoilu vaikutusajalla 

15€

Kulmakarvojen väri ja muotoilu 

30€

Ripsien värjäys

25€

Kestopigmentointi : silmien klassiset ylärajaukset 

250

Kestopigmentointi / puuterikulmat/ yhdistelmäkulmat

250€

Vahvistus  2kk sisällä

100€


Kulmien ja eyelinerien vahvistus myöhemmin 

alk. 135€

PhiBrows microblading kulmat

220€

Microblading vahvistus 2kk sisällä

110€

Juhla- , Iltameikki

65€

Häämeikki

85€

Microblading 

Microblading -tekniikasta on tullut nykyajan kauneustrendi. Luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat ovat nyt todella haluttuja ja tällä tekniikalla saamme sen toteutumaan. Microblading -tekniikka on tämän hetken puhutuimmista ja suosituimmista menetelmistä, jolla saadaan luonnolliset ja upean näköiset kulmakarvat ja juuri jokaisen yksilöllisten toiveiden mukaisesti. COCOssa Maiju Tuura on kansainvälisesti sertifioitu ja laillistettu PhiBrows ammattilainen.

Mitä Microblading on?

Microblading on kulmamuotoilua karvatekniikalla, joka tehdään käsityönä kynällä, jossa on pienissä rivissä olevia steriloituja neuloja. Microblading kulmat ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti. Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, sillä se tehdään ihon pinnalle, jolloin väri haalistuu ihon uusiutumisen myötä. Microblading- tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta hyvin, jonka jälkeen haalistuvat pikku hiljaa, jolloin niitä voidaan vahvistaa. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muuassa ihotyypistä, kuinka paljon hikoilee, ottaako aurinkoa ja tekeekö kosmeettista kuorintaa jne. Esimerkiksi pintakuiva tai kuiva ja ohut iho pitää värejä paremmin kuin rasvainen iho. 

Kontraindikaatiot!

Microblading kulmia ei tule ottaa jos sinulla on:

Verenohennuslääkitys (Marevan). 

Omega-3:n, Aspiriinin ja Disperiinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa.

Hoitoalueella on tulehdus, haavoja tai ihottumaa.

Raskaana

Verenvuototauti

Diabetes 2

Keloiditaipuvainen iho

Antibioottikuuri

Konsultointi ennen toimenpidettä

Konsultaatio on COCOssa ilmainen, eikä se sido asiakasta mihinkään. Konsultaatiossa käydään yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveet, mahdolliset kontraindikaatiot, tarkistetaan asiakkaan ihotyyppi ja mahdolliset iho-ongelmat. Konsultaatiossa tutkitaan tarkemmin erikseen jokaisen asiakkaan sopivuus toimenpiteeseen. Jos kuitenkin tunnet, että sinulla ei ole esteitä microbladingille, niin voit suoraan varata ajan toimenpiteelle ilman konsultaatiota.

Ennen Microblading -toimenpidettä

Ennen toimenpidettä ohjeistetaan asiakasta olemaan kaksi viikkoa värjäämättä kulmia kestoväreillä ja välttämään AHA-ihotuotteita. 24 tuntia ennen toimenpidettä ei saa käyttää päihteitä, alkoholia, eikä saa juoda kahvia, koska se kiihdyttää verenkiertoa. Ei verenohennuslääkeitä, eikä kipulääkkeitä, kuten ibuprofeenia tai aspiriinia.

Phibrows -pigmentit

Käytän microblading-kulmien tekoon Saksassa valmistettuja, maailmanlaajuisesti arvostettuja Phibrows Academyn kehittämiä värejä, jotka ovat 100% puhtaita ja turvallisia. Pigmentin tärkein ominaisuus on se, että se täyttää olennaiset terveys- ja turvallisuusvaatimukset, toiseksi tärkein ominaisuus on pigmentin pysyvyys. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Phibrows pigmentit täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuus vaatimukset ja ovat ystävällisiä iholle. Värit ovat täysin vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein.

Microblading -toimenpide COCOssa

Microblading kulmien tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun.

Kotihoito-ohjeet

Ohjeistan asiakasta välttämään viikon ajan uimista, liikaa hikoilua, saunomista, solariumia ja meikkiä pitää välttää toimenpide alueeseen 24 h. Kasvojen aluetta voi pestä normaalisti myös meikin voi puhdistaa normaalisti, mutta kulmien aluetta on hyvä välttää. Kulmien alueen toimeenpiteen jälkeen on hyvä 2 viikkoa pestä vain miedolla vedellä tai tarvittaessa neutraalisaippualla. Asiakkaalle annetaan mukaan Phibrows Skin Candy -kotihoitovoidetta, joka hoitaa ihoa, ylläpitää ihoa paremmin ja rauhoittaa ihon kutinaa. Ohut kerros voidetta levitetään iholle 3-5 kertaa päivässä viikon ajan. Huolellinen jälkihoitoa takaa hyvä lopputuloksen.

Parantumisprosessi

Ensimmäisenä päivänä iholla saattaa esiintyä punoitusta, kirvelyä ja ehkä pientä turvotusta. Toisena päivänä kulmakarvat näyttävät tummemmilta kuin mitä lopputulos on. 3-5 päivän aikana iholla voi olla vähän kutinaa ja se saattaa muodostaa rupea. Rupi kuoriutuu itsestään pois, eikä sitä saa repiä ja raapia itse. 8 - 14 päivänä väri on hieman vaalea eikä pysyvä, mahdollisesti kulmakarvat eivät ole vielä selkeästi näkyvissä. 14 - 20 päivänä Microblading -kulmien lopullinen tulos tulee näkyviin.

Vahvistus

Pyydän asiakasta varamaan ensimmäisen hoidon yhteydessä ensimmäisen vahvistusajan. Microblading tehdään iholle aina kaksi kertaa ja vahvistus on tärkeä osa onnistuneisiin kulmiin. Vahvistuskäynnissä varmistetaan tasainen tarttuvuus ja lisätään mahdollisesti pigmenttiä kohtiin, johon on tarvetta. Ensimmäinen vahvistus voidaan tehdä aikaisintaa neljän viikon kuluttua ensimmäisestä Microblading -käsittelystä. Vahvistus on aina tarpeen ensimmäisiä kulmia ottaessa. Jatkossa  vahvistukseen tullaan asiakkaan tarpeen mukaan ja mitä selvemmin jälki on tallella, sitä edullisempaa vahvistus on.