KAMPAAMO

Toteutamme hiustoiveesi huolellisella työllä ja hiustasi  parasta ajatellen. Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja erilaisiin värjäystekniikoihin. Meillä myös kasvivärit!
Työskentelemme laadukkailla ja hiusta hoitavilla väri- ja tuotesarjoilla. Hiustenleikkaukset ja kampaukset muotoilemme huolellisesti huomioiden  jokaisen hiuslaadun ja toiveet.
Saat käynnilläsi mukaan vinkit ja tuotesuositukset helppohoitoiseen hiustenmuotoiluun.
Lisäpalvelut esim. kulmien muotoilu tai hiusten  hoitokäsittelyt  edullisesti samalla käynnillä.

Hiustenpidennykset ja tuuhennokset toteutamme sinetti- ja teippipidennys-tekniikalla. 
Hiustesi hoitoon ja muotoiluun alan huippu tuotteita mm. Loreal Metal DX tuotteet., Lanza, Osis Session+, Eleven Australia..PARTURI

Haluatko klassista ja perinteistä hiusten leikkausta vai ihan jotain muuta? Me autamme mielellämme löytämään tyyliisi sopivan hiustenleikkausken ja mahdollisesti myös hiustenvärjäyksen. Opastamme myös oikeissa tuotevalinnoissa ja hiusten muotoilussa. Parturi leikkaukseen kuuluu hiusten pesu ja rentouttava hieronta. Muotoilemme myös parrat ja siistimme kulmakarvat.
 

KAUNEUS
Kaunistamme kasvosi kohottaen kulmasi ja terävöittäen katsettasi käyttäen  perinteisestä muotoilua ja värjäystä aina kestävimpiin tekniikoihin turvautuen. Laadukkaat Phibrows microblading kulmakarvat ja kestopigmentoinnit kulmiin ja  silmienrajauksiin turvallisesti. Puuterikulmat tai yhdistelmäkulmat sinun toiveesi mukaan.
Loihdimme myös upeat juhlameikit tilanteesta toiseen. Jälleenmyynnissä Italialainen laadukas meikkisarja Essential professional.