PALVELUT

PARTURI

Haluatko klassista ja perinteistä hiusten leikkausta vai ihan jotain muuta? Me autamme mielellämme löytämään tyyliisi sopivan hiustenleikkausken ja mahdollisesti myös hiustenvärjäyksen. Opastamme myös oikeissa tuotevalinnoissa ja hiusten muotoilussa. Parturi leikkaukseen kuuluu hiusten pesu ja rentouttava hieronta. Muotoilemme myös parrat ja siistimme kulmakarvat sekä ehostamme sulhaset ikimuistoiseen päivään valokuvaukseen.

Tervetuloa komistumaan!


KAMPAAMO

Toteutamme hiustoiveesi huolellisella työllä ja hiustasi  parasta ajatellen. Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja erilaisiin värjäystekniikoihin. Hiustenleikkaukset ja kampaukset muotoilemme sinun näköiseksi, jolloin kannat ``kruunuasi`` hyvällä mielellä. Huisten permanentit tulevat taas ja teemme käsittelyjä myös hajusteettomilla tuotteilla. Saat käynnilläsi mukaan vinkit ja tuotesuositukset helppohoitoiseen hiustenmuotoiluun arjessa. Lisäpalvelut esim. kulmien muotoilu tai hiusten hoitokäsittelyt  edullisesti samalla käynnillä.
Hiustenpidennykset ja tuuhennokset toteutamme sinetti- ja teippipidennys-tekniikalla. 
 Hiustesi hoitoon Brazilian bond, Olaplex, Fibre Clinix hoitokäsittelyt. Nämä hoidot myös värjäyksen yhteydessä edullisesti. 

Tervetuloa kaunistautumaan!


Kauneus palvelumme: 

Kaunistamme kasvosi kohottaen kulmasi ja terävöittäen katsettasi käyttäen  perinteisestä muotoilua ja värjäystä aina kestävimpiin tekniikoihin turvautuen. Laadukkaat Phibrows  microblading 3D kulmakarvat turvallisesti sertifioidulta kulma-artistilta Maijulta. Vuodesta 2002 lähtien kestopigmentoinnit : silmienrajaukset, kulmakarvat ja huulten rajaukset  ja väritykset. Maskeera-meikkaaja koulun  käyneinä loihdimme upeat meikit tilanteesta toiseen. Jälleenmyynnissä Italialainen laadukas meikkisarja Essential professional 🖤