KAMPAAMO

Toteutamme hiustoiveesi huolellisella työllä ja hiustasi  parasta ajatellen. Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja erilaisiin värjäystekniikoihin. Työskentelemme laadukkailla ja hiusta hoitavilla väri- ja tuotesarjoilla. Hiustenleikkaukset ja kampaukset muotoilemme huolellisesti huomioiden  jokaisen hiuslaadun ja toiveet. Saat käynnilläsi mukaan vinkit ja tuotesuositukset helppohoitoiseen hiustenmuotoiluun arjessa. Lisäpalvelut esim. kulmien muotoilu tai hiusten  hoitokäsittelyt  edullisesti samalla käynnillä. 
Hiustenpidennykset ja tuuhennokset toteutamme sinetti- ja teippipidennys-tekniikalla. 
Hiustesi hoitoon mm. b3 Brazilian bond, Olaplex, Fibre Clinix hoitokäsittelyt. PARTURI

Haluatko klassista ja perinteistä hiusten leikkausta vai ihan jotain muuta? Me autamme mielellämme löytämään tyyliisi sopivan hiustenleikkausken ja mahdollisesti myös hiustenvärjäyksen. Opastamme myös oikeissa tuotevalinnoissa ja hiusten muotoilussa. Parturi leikkaukseen kuuluu hiusten pesu ja rentouttava hieronta. Muotoilemme myös parrat ja siistimme kulmakarvat sekä ehostamme sulhaset ikimuistoiseen päivään valokuvaukseen.
 

KAUNEUS
Kaunistamme kasvosi kohottaen kulmasi ja terävöittäen katsettasi käyttäen  perinteisestä muotoilua ja värjäystä aina kestävimpiin tekniikoihin turvautuen. Laadukkaat Phibrows microblading kulmakarvat ja kestopigmentoinnit kulmiin ja  silmienrajauksiin turvallisesti. Loihdimme myös upeat juhlameikit tilanteesta toiseen. Jälleenmyynnissä Italialainen laadukas meikkisarja Essential professional.